Byli jste někdy u výroby zmrzliny? Jít fotit zmrzku v 30 stupňových vedrech může napadnout jenom blbečka, ale nakonec to myslim dopadlo celkem slušně 🙂 Poprvé jsem stála u zrodu domácích sorbetů a zmrzlin a řeknu vám, je to úžasnej zážitek! Pozorovat, jak se z tekutý směsi stává sametově krémová vanilková nebo božsky vonící borůvková se zakysanou smetanou 🍨 V MojeCukrářství.cz vyrábí denně svoje gelato z přírodních surovin, na výběr mají i vegetarianský či veganský zmrzky a ta chuť?!!! To je něco nebeskýho! Můj velkej dík Vladěnka Chloupková, že jsem jí dnes mohla pozorovat při práci a celej proces nafotit Jo a nabídku šéfa podniku, přijít si zkusit vyrobit svou vlastní zmrzlinu, jsem přijala rychlostí blesku! A teď se jdu zchladit kopečkem čokoládový s višní 🍒🍨
No jo furt, vždyť to zejtra zase vycvičim